Vilken olja till din Porsche?

Det finns ett helt sortiment av motoroljor från Mobil™ som passar olika modeller från Porsche, inklusive oljor till Porsches bensinmotorer och oljor till Porsches dieselmotorer. Varje Porsche är fylld med Mobil 1 innan den lämnar Porsche-fabriken, och Porsche rekommenderar uttryckligen motoroljor från Mobil 1 på grund av deras effektivitet och överlägsna motorskydd. Det finns motoroljor från Mobil som utformats för att passa Porsche 911-modeller som 911 Carrera, samt motoroljor som passar Porsches Cayenne-modeller, exempelvis Cayenne S.

Oljespecifikation Porsche C30

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 är en helsyntetisk lågemissionsolja som godkänts av Porsche till bilar som kräver olja enligt Porsches C30-specifikation.

Oljespecifikation Porsche A40

Mobil 1 ™ FS 0W-40 är en helsyntetisk motorolja som godkänts av Porsche till bilar som kräver olja enligt Porsches A40-specifikation. Porsche-motorer som kräver oljespecifikation A40 fabriksfylls med Mobil 1 by Porsche.

Oavsett om du har en Porsche Cayman eller en Porsche Boxter Spyder, kan vi hjälpa dig att hitta den rätta oljan för din bils motor. Använd vårt verktyg ”Vilken motorolja” till höger, för att ta reda på vilken olja som är den rätta för din Porsche.

Hur kan jag spara pengar med Mobil 1™?


På vilket sätt skyddar helsyntetisk olja min Porsches motor?


Vilken olja ska jag köpa till min Porsche?