Vilken olja till din Chevrolet?

Det finns ett helt sortiment av motoroljor från Mobil™ som passar olika bilar från Chevrolet, inklusive oljor till bensinmotorer och oljor till VCDi-dieselmotorer. Det finns motoroljor från Mobil som utformats för att passa Chevrolets sedanmodeller, t.ex. Chevrolet Cruze 1.8 LT, och motoroljor som tagits fram till mindre Chevrolet-modeller som exempelvis Chevrolet Aveo 1.2 LS.

dexos2™

Mobil 1™ ESP 0W-40 är en helsyntetisk lågemissionsolja som godkänts av General Motors för både bensin- och dieseldrivna Chevrolet-bilar som kräver oljestandard dexos2™. Standarden dexos2™ är bakåtkompatibel med GM:s äldre oljespecifikationer GM-LL-A-025 och GM-LL-B-025.

0W-40-motorolja till Chevrolet-bilar

Mobil 1™ FS 0W-40 är en helsyntetisk olja som passar ett antal fordon från Chevrolet. Mobil 1 FS 0W-40 uppfyller eller överträffar branschkraven API: SM, SN, SL och SJ samt ACEA: A3/B3 & A3/B4.

Oavsett om du har en Chevrolet Lacetti eller en Chevrolet Captiva, kan vi hjälpa dig att hitta den rätta oljan för din bils motor. Använd vårt verktyg ”Vilken motorolja” till höger, för att ta reda på vilken olja som är den rätta för din Chevrolet.

Hur kan jag spara pengar med Mobil 1™?


På vilket sätt skyddar helsyntetisk olja min Chevrolets motor?


Vilken olja ska jag köpa till min Chevrolet?