Mobil 1™ ESP x2 0W-20

Avancerad bränsleekonomi, avancerad helsyntetisk motorolja

Mobil 1™ ESP x2 0W-20 är en avancerad helsyntetisk motorolja speciellt utvecklad för att erbjuda enastående motorrenhet, slitageskydd, lång hållbarhet och avancerad bränsleekonomi* för att hålla din motor igång som ny. Mobil 1TM ESP x2 0W-20 är ett resultat av vår senaste teknologi som förenar hållbarhet och skydd i en motorolja med låg viskositet och låg friktion. Produkten har framtagits i samarbete med ledande europeiska biltillverkare. Mobil 1 ESP x2 0W-20 har framtagits av experter för att bidra till att förlänga livslängden och bibehålla effektiviteten på utsläppssystemen i nya europeiska diesel- och bensinmotorer, som kräver oljor med SAE 0W-20 viskositet.

Egenskaper och möjliga fördelar

Mobil 1 ESP x2 0W-20 tillverkas med en unik blandning av dagens mest avancerade komponenter, för att vara fullt kompatibla med de senaste dieselpartikelfiltren och katalysatorerna för bensinmotorer. Mobil 1 ESP x2 0W-20 har framställts för att leverera enastående prestanda och motorskydd i kombination med fördelarna med avancerad bränsleekonomi.

Biltillverkarnas val


  • Mobil 1 är den mest köpta syntetiska oljan. Mobil 1 rekommenderas av över 55 motortillverkare; bland annat Porsche, Mercedes-Benz, Toyota, Honda och General Motors.

Egenskaper

  • Aktiva rengörande tillsatser

  • Enastående termisk stabilitet och oxidationsbeständighet.

  • Utmärkta lågtemperaturegenskaper

Få rekommendation av olja för din bil nu


Vårt lättanvända oljeväljarverktyg hjälper dig att få en rekommendation av olja för din bil.


Få en expert rekommendation >>

Första klassens racing teknologi


I motorsport kan endast de bästa hävda sig – därför är Mobil 1 en vinnare också på tävlingsbanorna. Här kan du bekanta dig med Mobil 1 i tre extremt krävande motorsporter: i bilsportens högsta klass Grand Prix Racing och i den fartfyllda Porsche Mobil 1 Super Cup >> 

Rekommendation av motorolja


Produktväljare


Hitta en distributör


Hitta din närmaste distributör