ABT och Mobil 1™™
Samarbete med prestanda

De senaste fordonen från Audi och Volkswagen kräver ett högpresterande smörjmedel

Med sin kompetens och erfarenhet av motoroptimering, aerodynamik och fälgar förstår ABT betydelsen av att ha en motorolja som ger överlägsen prestanda och enastående skydd. De har båda en stark tradition och är perfekta partners. Därför rekommenderar ABT Mobil 1 för alla sina prestandaförbättrade fordon.

ABT rekommenderar Mobil 1

Vem är ABT?

ABT Sportsline är världens ledande motoroptimerare för Audi och Volkswagen, de är specialister på motorteknik, aerodynamik, sporthjul, avgassystem, fjädring och bromsar. ABT, som är del av den nya generationen med förbättrade prestanda, strävar ständigt efter att få ut det bästa av varje motor, både när det gäller kraft och slitstyrka.

Varför rekommenderar och använder ABT Mobil 1?

En stor del av Mobil 1:s framgångar är tack vare tekniska partnerskap med stora biltillverkare som Audi och Volkswagen som alltid kräver det allra senaste inom syntetiska smörjmedel. Deras krav garanterar att Mobil 1 håller jämna steg med den ständigt framåtväxande smörjmedelsmarknaden genom stränga tester som leder till bättre prestanda och bränsleeffektivitet. Det är skälet till att:

  • Alla bilar från Audi och Volkswagen som optimeras på ett godkänt ABT-center underhålls med Mobil 1
  • ABT rekommenderar Mobil 1 till sina kunder

Audi VW 504 00/Audi VW 507 00

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 är en avancerad helsyntetisk olja med låg askhalt som är godkänd av Audi och Volkswagen för bensinbilar som kräver oljestandarden Audi VW 504 00. Den är också godkänd för dieselbilar som kräver oljestandard Audi VW 507 00.

Audi VW 502 00/Audi VW 505 00

Mobil 1 New Life™ 0W-40 är en helsyntetisk olja som är godkänd av Audi och Volkswagen för bensinbilar som kräver oljestandard Audi VW 502 00. Den är också godkänd för dieselbilar som kräver oljestandard Audi VW 505 00.